Yksilöterapia

  • Onko jaksamisesi koetuksella tai elämäsi myllerryksessä?
  • Oletko kokenut jotakin järkyttävää?
  • Oletko masentunut, ahdistunut tai muuten huolissasi mielenterveydestäsi?
  • Etsitkö itsellesi psykoterapeuttia?

Perheklinikalta saat avun esim. stressin käsittelyyn, psyykkisiin oireisiin, fyysiseen sairauteen sopeutumiseen tai mihin tahansa muuhun haastavaan elämänvaiheeseen. Olet tervetullut vastaanotolle myös, mikäli olet huolissasi omasta tai läheisesi jaksamisesta tai mielenterveydestä ja haluat asiantuntijan arvion tilanteesta.

Tarjoamme lyhyttä ja pidempikestoista psykoterapiaa henkilöille, joilla on taustallaan vaikeita kokemuksia, nykyisessä elämäntilanteessa kuormitusta tai muista syistä johtuvia psyykkisiä oireita.

Tyypillisiä tulosyitä asiakkaillamme ovat esim. masennus, ahdistus, työelämän ja ihmissuhteiden vaikeudet, perhe-elämän kuormittavuus, lapsuuteen liittyvä kaltoinkohtelu, seksuaalisuuteen liittyvät traumat ja tahaton lapsettomuus. Tarjoamme turvalliset puitteet, joiden suojassa vaikeiden ajatusten, tunteiden ja kokemusten purkaminen ja niistä vapautuminen on mahdollista.

Psykoterapiaan on mahdollista saada Kela-korvausta erikoislääkärin lähetteellä. Kelan tukemaa psykoterapiaa Perheklinikalla tarjoaa yksilöille Mirka Paavilainen ja pareille ja perheille Anu Jylhä. Lue lisää terapeuteistamme tästä.