Yksilöterapia

Ovumiasta saat avun henkiseen jaksamiseen ja mielesi ongelmiin.

ovumia-valk

 

Perheklinikalta saat avun esim. stressin käsittelyyn, psyykkisiin oireisiin, fyysiseen sairauteen sopeutumiseen tai mihin tahansa muuhun haastavaan elämänvaiheeseen. Olet tervetullut vastaanotolle myös, mikäli olet huolissasi omasta tai läheisesi jaksamisesta tai mielenterveydestä ja haluat asiantuntijan arvion tilanteesta.
 

Tarjoamme lyhyttä ja pidempikestoista psykoterapiaa henkilöille, joilla on taustallaan vaikeita kokemuksia, nykyisessä elämäntilanteessa kuormitusta tai muista syistä johtuvia psyykkisiä oireita.

Tyypillisiä tulosyitä asiakkaillamme ovat esim. masennus, ahdistus, työelämän ja ihmissuhteiden vaikeudet, perhe-elämän kuormittavuus, lapsuuteen liittyvä kaltoinkohtelu, seksuaalisuuteen liittyvät traumat ja tahaton lapsettomuus. Tarjoamme turvalliset puitteet, joiden suojassa vaikeiden ajatusten, tunteiden ja kokemusten purkaminen ja niistä vapautuminen on mahdollista.

Psykoterapiaan on mahdollista saada Kela-korvausta erikoislääkärin lähetteellä. Kelan tukemaa psykoterapiaa Perheklinikalla tarjoaa pareille ja perheille Anu Jylhä ja Anne Hellsten. 

Kelan tukema pari- tai perheterapia on tehokas hoitomuoto myös yksilön psyykkisten oireiden hoitoon ja hyvä vaihtoehto perheellisille etenkin nyt, kun Kelan yksilöterapeuteista on pulaa.