Anne Hellsten

Psykoterapeutti, Perhe- ja paripsykoterapeutti, (Valvira, Kela)

Anne Hellsten
ovumia-valk

Koulutus

Psykoterapeutti, Perhe- ja paripsykoterapeutti, (Valvira, Kela)

Anne on viimeiset viisitoista vuotta työskennellyt kriisityöntekijänä ja psykoterapeuttina yksilöiden, pariskuntien ja perheiden kanssa. Myös aikaisemmat työtehtävät psykiatrian, lastensuojelun ja nuorisotyön kentällä ovat antaneet vahvan osaamisen ja ymmärryksen elämän vaikeuksista, yllättävyydestä ja haastavuudesta.

Psykoterapiakoulutusten lisäksi Anne on käynyt seuraavia koulutuksia:

Työnohjaajan koulutus, Johtamisen erikoisammattitutkinto, Ratkaisukeskeisen asiakastyönkoulutus, Päihdeperheen lasten vertaisryhmävetäjien koulutus, Masennuksen ryhmämuotoisen ohjaajan koulutus, Traumaattisten kriisien -ja katastrofien psykologian koulutus, Debriefingtyön-koulutus ja Ison ryhmän kanssa työskentely Debriefing-työssä, Psyykkinen traumatisoituminen koulutus, Koulutus lastensuojelu, huolto ja tapaamisoikeuksiin liittyen, Koulutus seksuaalisen väkivallan kanssa työskentelyyn, Perhearviointi-perheen voimavarojen, vahvuuksien ja vaikeuksien arviointimenetelmäkoulutus.

Anne Hellstenille voit varata ajan joko yksilö- pari- tai perhekäynnille ajanvarauksemme kautta.

Annen ajatuksia työstään:

“Pari- ja perheterapiatyössäni olen nähnyt ja oppinut, miten parisuhdekriiseillä saattaa olla kauas ulottuvat juuret. Parisuhteessa saatetaan kantaa kokemuksia, jotka ovat siirtyneet aiemmilta sukupolvilta.

Meillä ihmisillä voi olla historiasta nousevia traumakokemuksia, jotka saattavat heijastua edelleen tämän päivän perheisiin, parisuhteisiin, vanhemmuuteen sekä lapsena, naisena ja miehenä arvostetuksi ja tunnustetuksi tulemiseen.

On tärkeää ymmärtää, että se mitä ei muisteta, sitä toistetaan. Ja se, mikä ei ole tullut yhdessä jaetuksi ja puhutuksi, tulee jonkun kannettavaksi.”