Seksuaalisuus­terveyspalvelut

Seksuaalineuvonta ja seksuaaliterapia luottamuksellisesti Ovumiasta. Hoito seksuaalielämän ongelmiin suunnitellaan aina yksilöllisesti.

ovumia-valk

Vastaanotolla keskustellaan seksuaalisuuteen liittyvistä teemoista, määritellään millaista muutosta asiakas hakee ja miten tähän tavoitteeseen voitaisiin päästä. Käyntien välillä tehdään usein kotitehtäviä, jotka tukevat toivottua muutosta.

Joskus jo muutama käyntikerta tuo merkittävän avun ongelmiin, mutta toisinaan tyydyttävän seksuaalielämän löytyminen vaatii pidempiaikaista työskentelyä. Käytössämme on myös kattava verkosto muita ammattilaisia, mm. erikoislääkäreitä ja fysioterapeutteja, joiden arvioon ohjaamme tarvittaessa.

Vastaanotolle voit tulla yksin tai kumppanisi kanssa. Käynnit ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Parikäynneillä on mahdollista keskustella ammattilaisen tukemana tavalla, joka kotioloissa ei onnistu. Suhteeseen voi saada uutta näkökulmaa ja rakentavampia ongelmanratkaisukeinoja, jolloin tunteet kumppania kohtaan voivat muuttua positiivisemmiksi. Työskentely parisuhteen hyväksi ammattilaisen ohjauksessa lisää molemminpuolista ymmärrystä, lujittaa suhdetta ja ennaltaehkäisee uusien ongelmien muodostumista.

Tarjolla on myös kertaluontoinen valmennuspalvelu pareille, parisuhdekatsastus.

Olemme sateenkaarisensitiivinen terapiakeskus. 

Asiakkaiden kertomaa:

”Etukäteen jännitin, että pystynköhän puhumaan seksuaalisuudesta vieraan ihmisen kanssa. Vastaanotolla huomasin, että puhetta kuitenkin tulee, jopa asioita joita en ole aiemmin uskaltanut sanoa äänen. Jälkikäteen oli helpottunut ja toiveikas olo. Kyllä kannatti uskaltaa!”