Stressinhallintavalmennus lapsettomille

Lapseton pyörii tunteiden vuoristoradassa – eikö ohjaamossa ole ketään?

Pitääkö lapsettoman elämän olla suossa tarpomista?

 

Ovumia Stressinhallintavalmennus tahattomasti lapsettomille

 

Stressinhallintavalmennus lapsettomille on psykologi Mirka Paavilaisen kehittämä palvelu, jollaista ei aiemmin ole ollut saatavilla Suomessa. Ulkomailla mm. Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa kehon ja mielen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti kohentavaa psyykkistä valmennusta on ollut tarjolla jo pitkään.

Tulokset valmennuksesta ovat erittäin hyviä. Valmennusta saaneet lapsettomat raportoivat yleensä henkisen hyvinvointinsa kohentuneen ja stressioireiden helpottuneen. Valmennuksen myötä moni on huomannut, että lapsettomuus haittaa arjessa selviytymistä aiempaa vähemmän ja itselle merkityksellisen elämän eläminen on taas helpompaa. Monet kokevat jaksavansa lapsettomuushoitojakin paremmin valmennuksen ansiosta. Joissakin tutkimuksissa on myös todettu, että valmennukseen osallistuneiden naisten hoitotulokset ovat parempia kuin niiden, jotka eivät ole stressinhallintaopastusta saaneet.

Ovumian stressinhallintavalmennus pohjautuu kognitiivisen psykoterapian (erityisesti hyväksymis- ja omistautumisterapian) ja ratkaisukeskeisen valmennuksen viitekehyksiin. Valmennus sisältää:

-tarkan arvion yksilöllisistä stressioireista

-tietoa stressin vaikutuksista hedelmällisyyteen

-stressinhallintaopetuksen mm. kognitiivisen työskentelyn ja/tai tietoisuustaitoharjoitteiden keinoin

-kattavat kotihoito-ohjeet

-lisämateriaalivinkit

Stressinhallintavalmennusta suositellaan käytäväksi 3-5 kerran jaksona, jolloin edistystä pystytään mittaamaan matkan varrella. Valmennusprosessin aikana voidaan kokeilla vaihtoehtoisia hallintamenetelmiä pikkuhiljaa ja juurruttaa uusia toimintatapoja arkeen pysyvästi. Yhdestäkin arviointikerrasta voi kuitenkin toki olla jo hyötyä, joten on täysin mahdollista käydä valmennuksessa vain kerran ja jatkaa harjoittelua itsenäisesti.

Stressinhallintavalmennus sopii kaikille lapsettomille eri elämäntilanteissa. Palvelu on tarjolla myös muille kuin Ovumia Lapsettomuusklinikan asiakkaille.

Älä siis uppoa suohon tai pyöri vuoristoradassa ilman hallintaa, vaan paina jarrua ja varaa aika valmennukseen jo tänään!

Hinta Ovumia Lapsettomuusklinikan asiakkaat:

70e/60min tai 240e/4x60min

Hinta muut asiakkaat:

85e/60min tai 280e/4x60min